Facebook

Съвременният учител - сърцевед!

Съвременният учител - медиатор!

Съвременният учител - модератор!

СУ "Тодор Кирков"
Средно училище в град Ловеч

Днес по стара българска традиция честваме Баба Марта. Всички се закичваме с бяла и червена мартеница за здраве, радост и предчувствие за края на зимата и настъпващата пролет.

И тази година клубовете  „Опознай Родината и родния край“ и „Математиката лесна и интересна“ изработиха  красиви мартеници и закичиха педагозите от СУ „Тодор Кирков“, като им пожелаха здраве и благоденствие. Гости бяха служителите от ОД на МВР и РУ – Ловеч по програмата „Детско полицейско управление“. Те подариха на децата от ДПУ с мартеници и отправиха поздравителен адрес и почерпка от ст. комисар Милен Маринов – директор на ОД на МВР – Ловеч.

 

 

Конкурс за мартеница

Учениците от СУ“Тодор Кирков“ участваха в изработването на мартеници за конкурса, организиран от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Ловеч. Специална награда получи Мария Василева от 9. клас. В индивидуалното класиране на първо място се класира Катерина Емилова от 12. клас, второ място – Лора Петкова от 6. клас и трето място  завоюва Антония Раева от 2. клас. Честито, на наградените участници!