СУ Тодор Кирков
Средно училище в град Ловеч

Украсяване на елхата в Областна администрация

Третокласниците от СУ ”Тодор Кирков” с ръководител Теодора Христова, заедно с доброволци от Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев“ и деца от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование по традиция украсиха елхата на Областна администрация. Светлините на коледното дръвче светнаха празнично на 5 декември.

 

При украсяването на елхата участва и зам.-областния управител Бойко Пъдарски. Той благодари на учениците и пожела Дядо Коледа и тази година да бъде щедър към тях. Пъдарски поздрави и учителите им, които с много търпение са работили с тях, като пожела на всички здраве и весели празници и подари торти за малките творци.

 

За доброто настроение се погрижи вокална група „Усмивки“ с ръководител Красимира Петкова.

Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 1Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 2Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 3Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 4Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 5Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 6Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 7Украсяване на елхата в Областна администрация - Изображение 8